Снимка Булфото, архивТрагичен инцидент разтресе Добрич. Най-вероятната причина за леталния край

...
Снимка Булфото, архивТрагичен инцидент разтресе Добрич. Най-вероятната причина за леталния край
Коментари Харесай

Син откри родителите си мъртви, задушили са се с газ в дома си

Снимка Булфото, списък

Трагичен случай разтресе Добрич. Най-вероятната причина за леталния край е задушаване с газ. Мъжът (на 52 години) и брачната половинка му (на 48 г.) са открити мъртви от сина им вечерта на 17 ноември. Решил да посети родителите си, младият мъж остава пред затворената врата, защото никой не му отваря. Не получава отговор и на позвъняванията по телефона. В последна сметка съумява да влезе в жилището и открива родителите си мъртви, сподели окръжният прокурор Радослав Бухчев, представен от

Той посочи, че фамилната двойка е живеела на 1-вия етаж в дребен апартамент в жилищен блок в региона „ Реджията “ в Добрич. Предполага се, че гибелта им е настъпила на 14 – 15 ноември. Двамата са били в обособени стаи, във всяка от които е имало включени газови отоплителни уреди, прикрепени към газови бутилки. Мъжът е открит в леглото си, а брачната половинка му - на дивана пред тв приемника. Тези съответни газови уреди за отопление не са предопределени за закрити пространства, а и стаите в жилището са относително дребни. Към момента се допуска, че повода за гибелта на фамилната двойка е неналичието на О2. Най-вероятно пламъкът е загаснал, а газта е траяла да насища въздуха в стаите, сподели още прокурор Бухчев.

Той добави, че няма следи от принуждение или щурм. Извършен е оглед на място от проверяващ служител на реда. „ Уредите са конфискувани. Най-вероятно става въпрос за трагичен случай, само че сме в очакване и на резултатите от аутопсията. Тече следствие ”, посочи Бухчев.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР